De Krachtigste ZZP Administratie Service voor ZZP'ers

Meld je aan, al meer dan 150 ZZP’ers gingen je voor!

Alle prijzen zijn in EUR en exclusief 21% BTW. Je kunt je abonnement op ieder moment upgraden, downgraden of annuleren.
* Prijzen zijn introductieprijzen, verlengingen na 12 maanden zijn tegen de volledige prijs

Wat wij je beloven

"100% Niet goed, geld terug garantie!Ik vind het belangrijk dat je waarde haalt uit het gebruik van de diensten van FreshZZP. Daarom hanteren wij geen opzegtermijn. Het is onze missie om te zorgen dat je blijft omdat we steeds waarde toevoegen aan jouw ondernemerschap.Voor de komende 14 dagen, mocht je, om welke reden dan ook niet tevreden zijn over FreshZZP, laat het ons weten. We storten jouw aankoopbedrag terug. No Questions Asked."
Peter de Brabander
Peter de Brabander
Oprichter, FreshZZP

Wat anderen zeggen

Beauty Institute Nina K
Beauty Institute Nina K
@beautyinstituteninak
Lees verder
"Zeer tevreden met de dienstverleningvan dit team van experts op het gebied van boekhouding. We're staying for sure!​"
Kelly Vinck
Kelly Vinck
@rent_a_recruiter_nl
Lees verder
"Ze zijn er altijd voor je en zijn het financiële verlengde wat je als bedrijf nodig hebt. FreshZZP geeft je rust en ruimte om te doen, waar je zelf goed in bent.​"
Previous
Next

Veel gestelde vragen (FAQ)

ZZP Zelf beginnen. Bij het abonnement ZZP Zelf beginnen helpen we je op weg met een standaard ingestelde Exact Online administratie van FreshZZP. De maandelijkse licentiekosten voor de Exact Online software zijn inbegrepen. De koppeling met FreshZZP accountant is ook vooringesteld, je kunt direct aan de slag en verliest geen tijd met ontdekken hoe de administratie regels toegepast moeten worden. Binnen dit abonnement voer je zelf je administratie. Natuurlijk kunnen we je helpen: wekelijks is er een meeting, waar FreshZZP vragen beantwoord op gebied van administratie waar ZZP’ers tegenaan lopen. Je kunt je op onze website aanmelden voor zo’n sessie en we zullen proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat jij weer verder kunt.
ZZP Plus. Binnen het ZZP Plus abonnement kun je als ZZP’er direct uit de voeten: wij doen jouw administratie voor jou. FreshZZP zet jouw administratie op, neemt eventueel gegevens van de vorige boekhouder over en zorgt dat alles draait. Als jij zorgt dat wij bonnetjes en facturen krijgen, zorgen wij dat jouw administratie altijd op orde is en je ZZP Belasting OB (omzetbelasting) maandelijks gedaan wordt. Naast de wekelijkse sessie waar ZZP’ers hun vragen over administratie en belastingen kunnen stellen, is 1 uur persoonlijk advies per maand inbegrepen, afgestemd op jouw situatie. Dit kan remote of op ons kantoor plaatsvinden. FreshZZP zal jou ook begeleiden om je administratie te optimaliseren zodat je privé het meeste voordeel haalt uit jouw ondernemerschap. Binnen dit abonnement kun je gebruik maken van voorfinanciering van openstaande facturen. Je factuurbedrag wordt dan, tegen een rentepercentage binnen 24 uur overgemaakt op jouw rekening.
ZZP Plus All inclusive (optie op ZZP Plus abonnement). Wil je totaal ontzorgd worden, dan is het All inclusive abonnement voor jou. Je mag gebruik maken van de backoffice van FreshZZP. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van secretariële ondersteuning en FreshZZP ook zorgt dat je facturen elke maand op tijd verzonden worden. Bovendien krijg je een vaste accountmanager waar je alles aan kan vragen zonder extra kosten per uur.
ZZP DGA. Binnen dit abonnement voert FreshZZP de administratie voor de ZZP’er die werkt via een BV. Voor een BV is het voeren van een administratie iets meer complex. Inboeken van inkoop en verkoop, voorbereiden ZZP belasting OB. Naast de wekelijkse sessie waar ZZP’ers hun vragen over administratie en belastingen kunnen stellen, is 1 uur persoonlijk advies per maand inbegrepen, afgestemd op jouw situatie. Dit kan remote of op ons kantoor plaatsvinden. FreshZZP zal jou ook begeleiden om je administratie te optimaliseren zodat je privé het meeste voordeel haalt uit jouw ondernemerschap. Binnen dit abonnement kun je gebruik maken van voorfinanciering van openstaande facturen. Je factuurbedrag wordt dan, tegen een rentepercentage binnen 24 uur overgemaakt op jouw rekening.
ZZP DGA All inclusive (optie op ZZP DGA abonnement). Het abonnement voor totale ontzorging voor de ZZP’er die werkt via een BV.Je mag gebruik maken van de backoffice van FreshZZP. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van secretariële ondersteuning en FreshZZP ook zorgt dat je facturen elke maand op tijd verzonden worden. Bovendien krijg je een vaste accountmanager waar je alles aan kan vragen zonder extra kosten per uur.

FreshZZP kent geen vaste contractperiodes, niet tevreden, laat het ons weten! Wij vinden het prettig om jouw boekhouder te zijn, maar als je dan nog steeds niet door wil, dan is er geen opzegtermijn. Vertel ons wie je nieuwe boekhouder wordt en wij zorgen dat alles netjes wordt overgedragen naar de nieuwe boekhouder en hopen je dan in de toekomst nog eens te horen.

Neem als eerste contact op met FreshZZP om je ongenoegen te uiten. Afhankelijk van wat je als klant wil, zouden we het op prijs stellen als je ons de kans geeft om de situatie op te lossen of te verbeteren. Kan dat niet dan komen we dat overeen en is er geen opzegtermijn voor je abonnement

Neem als eerste contact op met FreshZZP om je ongenoegen te uiten. Afhankelijk van wat je als klant wil, zuoden we het op prijs stellen als je ons de kans geeft om de situatie op te lossen of te verbeteren. Kan dat niet dan komen we dat overeen en is er geen opzegtermijn voor je abonnement

Neem als eerste contact op met FreshZZP om je ongenoegen te uiten. Afhankelijk van wat je als klant wil, zuoden we het op prijs stellen als je ons de kans geeft om de situatie op te lossen of te verbeteren. Kan dat niet dan komen we dat overeen en is er geen opzegtermijn voor je abonnement

Iedere klant krijgt 1 contactpersoon, met daarachter nog een vast contactpersoon als back-up. Uiteraard is het niet te garanderen dat je altijd dezelfde persoon spreekt, omdat ook wij te maken hebben met vakanties en vrije dagen van medewerkers. Onze medewerkers zijn zeer flexibel en proberen hun klanten zo goed mogelijk te helpen. Belangrijk is dat FreshZZP geen vaste kantoortijden kent. Wij rekenen op de relatie van ZZP’er en aanspreekpunt, zodat er een onderlinge samenwerking ontstaat en zij samen kunnen werken om de ZZP’er zo goed mogelijk te helpen.

FreshZZP stuurt 1 x per maand een factuur naar zijn klanten en die wordt door FreshZZP zelf geboekt in de administratie van de klant. Als je klant bent bij FreshZZP dan hoef je hier totaal niet over na te denken, want er zijn geen onverwachtse kosten. Wij rekenen geen uurtarieven voor vragen, overleg, spiegelsessies en brainstormsessies.

Ja, wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen en gaan daardoor graag met de klant om de tafel om een passende oplossing voor iedere klant te bespreken. Veel klanten bij FreshZZP groeien ook door, waardoor er veel gewerkt wordt met maatwerkafspraken. Vraag het ons en we komen er samen uit.

Meld je aan via de site. Je betaalt de eerste maand vooruit, bij aanmelding. Zo dekken wij de tijd die we gebruiken voor het inrichten van jouw administraite en natuurlijk voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel op ons kantoor als via een online meeting. We bespreken de hele aanpak en zorgen dat je precies weet wat je van ons kunt verwachten, wanneer. Wil je gewoon starten en weet je wat je wil, start dan via de website zelf een administratie en wij nemen contact met jou op als het nodig is, bij vragen kun je ons altijd bellen of een bericht sturen.

0/5 (0 Reviews)

Voorkom belastingproblemen en slapeloze nachten, meld je nu aan!

Mogen we je op de hoogte houden van speciale aanbiedingen in de toekomst?

We beloven dat we je niet zullen spammen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.