Wie zijn wij?

Wij zijn FreshZZP, de persoonlijkste boekhouder en meer.

ZZP boekhouding , belastingen, planning. Ze kunnen voor hoofdpijn zorgen. Ze houden je af van je core-business. Stel je voor dat dit allemaal voor jou geregeld zou worden!

FreshZZP administratiekantoor is een boekhouder zzp en zo veel meer. Wij helpen je met bijvoorbeeld:

  • ZZP boekhouding
  • jaarrekeningen
  • belastingaangiftes

Hierdoor houd jij meer tijd over voor jouw werk, familie en vrienden.

Nog even snel bonnetjes verzamelen. Facturen inboeken en bekijken welke belastingregels toegepast mogen
worden. Omdat de kwartaal aangifte moet gebeuren. Komt dit jou bekend voor?

FreshZZP administratiekantoor biedt je ZZP boekhouding en ZZP ondernemers advies.

Zo zorgen wij dat jij zonder stress jouw werk kunt doen.

Hoe zou jij je voelen als je weet dat je administratie in goede handen is?

Hoe kunnen we jou helpen?

Ten eerste voeren wij als boekhouder zzp je boekhouding voor jou. Door middel van een handige app, verstuur je bonnetjes en facturen meteen als je ze krijgt. Wij boeken ze in en verzorgen de belastingaangifte. Geen portemonee vol met nog te verwerken bonnetjes. Laat ons weten hoeveel uren je gewerkt hebt en wij factureren jouw klant namens jou.

Ten tweede delen wij graag met jou wat we doen om jouw administratie soepel te laten lopen. Als jij dat zelf ook wilt natuurlijk. Wij geloven in het delen van kennis. We delen onze eigen ervaringen met jou en brengen je in contact met andere ZZP’ers zodat je van elkaar kunt leren. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als dit al gedaan is?

Tenslotte helpen we je met het beheersen van je openstaande posten, inkomend en uitgaand. We bellen openstaande facturen na, laten je weten als je zelf laat bent met betalingen doen. Zo kom jij niet in de problemen.

 

Waarom een boekhouder ZZP?

Peter de Brabander richtte Fresh ZZP administratiekantoor op vanuit passie. Met meer dan 15 jaar ervaring in opzetten en uitbouwen van ondernemingen bouwde hij een grote kennisdatabase. In 2005 startte hij FreshConnections, een IT-dienstverlening, die regelmatig met ZZP’ers werkte. Peter merkte op, dat ZZP’ers vaak de administratie zagen als noodzakelijk kwaad. Om ZZP’ers te helpen nam hij de rol aan van boekhouder ZZP. Hij hield ZZP’ers om van het noodzakelijk kwaad een sterkte te maken. Zo ontstond Peter’s passie om ZZP ondernemers te helpen. Beginnend bij de grootste zorg van veel ZZP ers: ZZP boekhouding.

Daarom bouwde hij vanuit deze passie FreshZZP, een boekhouder zzp en kennisplatform voor ZZP’ers.

FreshZZP ontzorgt niet alleen ZZP’ers, maar deelt kennis en helpt ZZP’ers te leren van elkaars ervaringen.

FreshZZP biedt jou ervaring, kennis en nieuwe ideeën. Zo hoef jij niet alles zelf op te lossen als er al oplossingen voor bedacht zijn. Maak een afspraak, hopelijk tot snel!