FreshZZP Dienstverlening

Wij zijn meer dan alleen je boekhouder, wij zijn jouw complete back office

Wat wij je beloven

FreshZZP is een totaal pakket waarbij de nadruk ligt op het uit handen nemen van alle backoffice taken, waar door de klant zich volledig kan focussen op zijn eigen werkzaamheden.

Aangifte IB kan soms complex zijn als je ZZP’er bent. Geen nood: we nemen samen jouw situatie door en dragen zorg voor jouw Inkomstenbelasting ZZP.

Brainstormsessies

Veel ZZP-ers hebben behoefte aan extra kennis en een discussie over hoe verder te gaan. Vaak bij groei veroorzaakt dit vraagtekens en is een spiegelsessie erg belangrijk om zo niet voor verassingen te komen te staan. FreshZZP biedt deze optie als standaard voor de klanten die hun ZZP administratie bij FreshZZP onderbrengen, zonder extra kosten. Plan een afspraak voor ZZP advies via Zoom. Ben je nog geen klant, de eerste 30 minuten zijn gratis! (daarna 30 EUR per 15 minuten)

Bereikbaar buiten kantoortijden!

Veel ZZP-ers zijn overdag aan het werk dus hebben wij ervoor gekozen om zoveel mogelijk bereikbaar te zijn. Bij spoed  staan we je gewoon te woord. via Whatsapp of telefonisch, maar ook in het weekend en in de avonduren.