FreshZZP: the making of

Wanneer ik zaken doe met een bedrijf of persoon, vind ik het erg belangrijk dat iemand “doxxed” is. Dat will zeggen dat het vanaf de eerste dag duidelijk is, met wie ik zaken doe. Ook is dit een soort van verzekering. Als iemand haar identiteit durft bloot te geven, is de kans groot dat alle intenties goed zijn. Immers, iedereen weet precies wie erachter zit en kan verhaal halen als iemand vreemde stappen neemt.

FreshZZP helpt ondernemers. Ontzorgen, begeleiden bij groei. Een vangnet om problemen te voorkomen. Toch moeten we niet vergeten dat FreshZZP zelf ook een onderneming is. Een spannend avontuur waarbij we leren door vallen en opstaan.

What doesn’t kill you, makes you stronger. What makes us stronger, empowers us to make our community stronger!

The making of FreshZZP
FreshZZP, the making of

Met andere woorden, ook door onze eigen (ondernemers-)fouten leren we en helpen we ZZP’ers om problemen te voorkomen en succesvoller te zijn.

In deze serie artikelen neem ik je mee door de ondernemers-journey (als dat een woord is) van FreshZZP en Peter de Brabander. Zo geven wij openheid over ons bedrijf. Wie zit er achter? Hoe ver zijn we nu? Wat is onze visie?

Visie

In de artikelen zal ik de reis die wij samen maken met FreshZZP documenteren. Heb je een ondernemersvraag? Wil je meer weten? Neem contact met mij op.