ZZP Meetup en FreshZZP: Hoe zit dat nou eigenlijk?

ZZP Meetup en FreshZZP: Hoe zit dat nou eigenlijk?

Wat is een Meetup?

Om te beginnen is het van belang om te weten wat een Meetup eigenlijk is. Een Meetup is een bijeenkomst van gelijkgestemden, die dat doen omdat ze samen dezelfde doelen hebben. Voor Meetups in jouw interessegebied kun je je aanmelden op www.meetup.com. Hier ontstaan groepen met mensen die interesses delen en samen iets willen bereiken. Het enige wat nog mist een tijd en een plaats om elkaar te ontmoeten en face-to-face te zien hoe je verder kunt komen. Meetups hoeven niet per sé een zakelijk karakter te hebben. Als hobbyfotograaf kan het interessant zijn om andere hobbyfotografen uit de buurt te ontmoeten en te leren van elkaars ervaringen. Dit kun je doen op een centrale locatie, in een café of gehuurde zaal of op een locatie die één van de groepsleden beschikbaar stelt.

Wat heeft dit met FreshZZP te maken?

FreshZZP treedt op als sponsor voor de Meetup “ZZP Meetup Gouda“. Dit betekent dat FreshZZP haar kantoor beschikbaar stelt op tijden om gelijkgestemde ZZP’ers de ruimte te geven ervaringen uit te wisselen met elkaar. Daarnaast zorgt FreshZZP ervoor, dat tijdens de Meetup niet alleen voldoende parkeergelegenheid is, maar ook een drankje en een klein hapje, zodat de ZZP’ers die op de Meetup komen, maar één focus hoeven te hebben, namelijk ervaringen delen.

FreshZZP zorgt er daarnaast met regelmaat voor dat er een gastspreker aanwezig is, die in max 15 minuten een presentatie geeft over een voor ZZP’ers relevant onderwerp. Dit onderwerp bepalen wij, in overleg met de ZZP’ers die op de Meetup komen. We vragen altijd je mening als je op bezoek komt, om het zo doelgericht en interessant mogelijk voor je te maken.

Geen verkopers!

Je zou het misschien verwachten, maar er zijn geen verkopers op de Meetup. Ondanks het feit dat we graag aan ZZP’ers onze producten willen verkopen. Een Meetup is een veilige omgeving, zo vinden we, waarin gelijkgestemden samen kunnen proberen verder te komen. We vinden het niet ok als je benaderd wordt door een verkoper, terwijl je je kwetsbaar opstelt om wat van de ander te leren.

Waarom doen jullie dit dan?

Heel simpel. What goes around, comes around. Wie goed doet, die goed ontmoet. Enzovoorts. We faciliteren en zouden het fijn vinden als je over FreshZZP onthoudt, dat we vriendelijk zijn, zaken goed regelen en dat we veel over en van ZZP’ers en ondernemerschap weten. Een positieve associatie. Dat is alles.

Ok, ik wil me aanmelden voor een Meetup!

Leuk! Je bent van harte welkom. Join ons op Meetup.com, en we houden je op de hoogte wanneer de volgende Meetup is en wat het thema wordt. Oh ja, één afspraak maken we wel graag met je: VOor iedere Meetup vragen we je of je aanwezig zult zijn. Als je je aanmeld, houdt dit in dat we op je rekenen met drankjes, hapjes, broodjes, inhuren van gastspreker etc. Als je dan niet op komt dagen is dat erg jammer, zeker omdat we het dus op not-for-profit basis doen!

We rekenen op je!

Join FreshZZP Meetup Gouda

Leave a Reply

Meer informatie ontvangen? Nu aanvragen!